Zomoco Zondag Morgen Competitie
Vrienden en vriendinnen van de enige echte Zondag Morgen Competitie, ofwel de ZoMoCo
OPGELET
Uitslag B+C klasse; MYLAPS Sporthive Event Results
In verband met werkzaamheden op het parkoers van De Spartaan in Rijswijk kunnen we daar zondag 19 september niet terecht. Gelukkig geeft RWC Ahoy’ in Rotterdam wel gelegenheid om op hun parkoers te rijden, zodat jullie die dag niet naar Rijswijk gaan, maar naar de Landscheiding 101 in Rotterdam. Consequentie is echter wel dat we daar pas om 11.00 uur kunnen rijden, zodat het programma die dag luidt; 11.00 uur A-klasse, 12.30 uur B+C klasse. Bij de resterende clubs gelden de normale starttijden 10.00 uur A-klasse, 11.15 uur B+C klasse.
Geef dit door aan jullie vrienden en vriendinnen.
Voor de zekerheid het resterende programma luidt;
12 sept Bollenstreek Lisse
19 sept Ahoy’ Rotterdam let op gewijzigde aanvangstijden11.00 uur A-klasse, 12.30 uur B+C klasse
26 sept. De Coureur Maassluis
3 okt. Ahoy’ Rotterdam
Top