Zomoco Zondag Morgen Competitie

Zondag 22 augustus stond de ZoMoCo geprogrammeerd bij PRC Delta in Spijkenisse.

Foto is van Henk Harrevelt, meer foto’s op zijn site harfoto.nl

Twee zaken speelde ons parten bij PRC Delta, de regen in de ochtend, waardoor er maar weinig A-renners aan de start stonden en de valpartij in de B+C categorie. Met het slachtoffer Jaimie Heijen gaat het redelijk. Hij heeft gelukkig niets gebroken. Door de val is de koers voortijdig afgevlagd. Doordat deze wedstrijd geen uitslag heeft is het minimum aantal wedstrijden welke meetellen voor het klassement gesteld op 7.

Hier de uitslag in de A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Ondanks sombere weersberichten geeft Buienradar aan dat het in de morgenochtend droog blijft in Spijkenisse. Alle reden dus om mee te doen aan de enige werkelijke Zondag Morgen Competitie. De start van de A-klasse is om 10.00 uur, die van de B+C om11.15 uur. Kom op tijd zodat je niet lang hoeft te wachten bij het inschrijven. Zorg er voor dat je de licentie bij je hebt en op je fiets een goed werkende transponder. Dat zal een ieder plezier doen.

Top