Zomoco Zondag Morgen Competitie

Uitslag A-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag B+C klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag B-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Uitslag C-klasse; MYLAPS Sporthive Event Results

Ondanks de regen een redelijke opkomst en mooi wedstrijden

 

Zondag 1 augustus is de Zondag Morgen Competitie te gast bij De Mol in Dordrecht. De inschrijving is ter plaatse, zorg er wel voor dat je op tijd bent en in het bezit van een geldige licentie en goed werkende transponder. Start voor de A-categorie 10.00 uur, de B+C renners vertrekken om 11.15 uur

Helaas zijn we er nog niet in geslaagd de uitslag bij RWC Ahoy’ boven water te krijgen. Oorzaak is dat de KNWU er weer een verandering in het systeem heeft gebracht, waardoor er geen communicatie mogelijk is tussen de renner en zijn transponder. Er wordt gewerkt aan een oplossing om deze problemen te voorkomen.

Top