Zomoco Zondag Morgen Competitie

Vrienden en Vriendinnen van de Zondag Morgen Competitie

We staan te trappelen voor de start

We mogen weer van start, volgens onze regeerders hebben we het corona spook bedwongen en mogen we onze sport weer beoefenen.  Dat betekent niet dat we geheel zorgeloos verder kunnen gaan, waar we gebleven zijn, er blijven regels over die we toch in acht moeten houden, lees hier onder verder over.

Zoals gepland is de eerste ontmoeting aanstaande zondag 27 juni bij LRTV Swift in Leiden. Deze vereniging heeft verzocht voortijdig in te schrijven op hun pagina, ze hanteren daarbij een maximum aantal deelnemers van 75 per wedstrijd. Zorg dus dat je er op tijd bij bent,

Start Zomoco bij Swift op 27 juni – LRTV Swift (swift-leiden.nl)

Gaarne verzoek ik u zsm aan dit verzoek te voldoen, zondag ook tijdig aanwezig te zijn, mede omdat we een grote aanloop verwachten en met het nieuwe inschrijf wijze van de KNWU niet alles zo vlot zal verlopen als normaal.

Verder verzoek ik u zich aan de regels (denk om de 1,5 meter) te houden en zo veel mogelijk rekening met uw medemensen te houden. Deelnemers die zich misdragen worden voor de volgende wedstrijden uitgesloten  net als degene die wel inschrijven doch zonder afmelding of reden weg blijven. HOUD je aan de regels

Lees ook de KNWU mededelingen via volgende link’

Gevolgen coronavirus voor de wielersport – KNWU

Veel succes, wees voorzichtig en heb respect voor elkaar

Top