Zomoco Zondag Morgen Competitie

Sportvrienden-vriendinnen

Normaal had u rond deze tijd allang het programma voor de Zondag Morgen Competitie 2021 in uw bezit. Helaas de pandemie die ons teistert en waarvan de voortgang nog steeds onzeker is, verhindert ons om ver vooruit te kijken. Hoewel er een stille hoop is dat er per begin juni weer kan worden gesport, kan het coronavirus zomaar weer toeslaan en alle plannen in de in de afvalbak laten belanden. Totdat er meer bekend wordt hoe het verloop van deze ziekte is, blijft het dan ook onbekend wanneer we weer met de competitie kunnen beginnen. Gaat dit gebeuren dan wordt er op korte termijn hoe en wanneer we met de Zomoco gaan starten. Hopelijk kunnen we over de GP Cycling veldritcompetitie betere berichten versturen. Tot die tijd, blijf gezond en voorzichtig.

Hans van Houdt

Top