Zomoco Zondag Morgen Competitie
Zo ziet een duizendste van een seconde er uit. Dat was het verschil tussen Marten Groeneveld (links) en Frank Stijger op de schitterende finishfoto van Henk Harrevelt

Edo Maas was de eregast bij de laatste rit van de Zomoco in het seizoen 2020 en tevens was dat het Rotterdams wielerkampioenschap wat op het parkoers van wielerclub Ahoy’ aan de Doenkade werd verreden. De Rotterdamse sportman, die zijn carrière zo ruw zag afgebroken door een ongeluk wat hem overkwam in de Piccolo Ronde van Lombardije vorig jaar, waarbij hij een dwarslaesie opliep, was nu de hoofdrolspeler. Niet alleen door Ahoy’,  maar ook door de Schaats Vereniging  Rotterdam waar hij lid van is, wordt hij geholpen bij de aanschaf van een wagen, om hem mobieler te maken. De deelnemers van het wielerkampioenschap hadden daarvoor allemaal een donatie over, waardoor de komst van de gewenste auto een stuk dichterbij is gekomen. Het kampioenschap werd gewonnen door Marten Groeneveld uit Rijswijk, die Westlander Frank Stijger met een duizendste seconde te snel af was.

Uitslag A-klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1812215/races/5903197

Uitslag B+C klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1812215/races/5903198

Top