Zomoco Zondag Morgen Competitie

.

OPGELET STARTIJDEN VOOR DE ZOMOCO BIJ AHOY AANGEPAST

A-Klasse 11.00 uur B+C klasse 13.00 uur

Bijna toch dan, zondag 27 september is de laatste dag van de Zomoco 2020. Een vreemd seizoen met de corona perikelen. Gelukkig hebben we nog een behoorlijk aantal ritten kunnen rijden, waarbij de opkomst heel goed was te noemen. Dank ieder voor de medewerking.

De laatste wedstrijd is bij Ahoy’ in Rotterdam. Een bekend parkoers, de club is altijd genegen om vrije dagen op te vangen, waardoor we steeds hebben kunnen koersen. Ook nu weer, wel is deze wedstrijd onderdeel van meerdere gebeurtenissen. Tegelijkertijd met de rit van de Zomoco is er het open kampioenschap van Rotterdam. Dat betekent dat iedere winnaar van de A, B plus C koers als kampioen wordt gehuldigd. Bovendien is er de benefiet voor Edo Maas, de coureur di verleden jaar in de kleine Ronde van Lombardije zo ongelukkig ten val kwam dat hij een dwarslaesie opliep. Om hem te helpen is een actie gestart hem meteen aangepaste auto mobieler te maken. Daarvoor is besloten om het inschrijfgeld deze keer voor iedereen op 5 euro te bepalen. Meer mag ook.

Mede daar de corona zijn de startijden aangepast. Verzoek van Ahoy’ is om iedereen zich aan de gepaste maatregelen te houden. Allereerst natuurlijk de 1,5 meter maar ook de routing. Verder verzoek Ahoy de deelnemers zich zo spoedig mogelijk na afloop van de koers te verwijderen van het complex. Daarom starten de B+C klassers al wat later dan was aangegeven, namelijk om 13.00 uur.

We hopen dat iedereen zich aan de regels houdt, laten we er nog een mooie dag van maken.

 

Top