Zomoco Zondag Morgen Competitie
Aanstaande zondag 12 juli wordt de Zomoco verreden bij Ahoy’ in Rotterdam.
Aanvang van de A-klasse is om 13.30 uur, B+C klasse 15.00 uur
Waarom; oorspronkelijk stond de WWV op deze datum gepland.
De Westlanders zeggen nog niet klaar te zijn voor het hervatten van de competitie en hebben hun organisatie terug gegeven, Zij zijn niet de enige, maar gelukkig heeft Ahoy’ zich bereid verklaard om deze openstaande datums hun parkoers beschikbaar te stellen.
Echter 12 juli was er al in de ochtend een evenement aan de Doenkade gepland, in de middag was geen probleem. Gezien dat veel sporters weer graag in wedstrijdverband in actie willen komen heeft de Zomoco daar gebruik van gemaakt.
Ben je in staat en wil je weer graag koersen, kom naar Ahoy’ en houd je daar ook aan de regels om gezond te blijven
Top