Zomoco Zondag Morgen Competitie
Alle foto’s zijn genomen door Koos ‘t Hart. Op zijn facebook fotokoos staan er meer of kijk op deze links; Groep A; https://myalbum.com/album/3qR35u2kySdG en Groep B.https://myalbum.com/album/nTPbWTZVh9ow

Het was een dag met een lach en een traan bij Westland Wil Vooruit. De lach was er om de grote opkomst, 109 deelnemers, de traan vanwege de valpartij in de eindsprint bij de B+C klasse. Helaas moest er daarvoor een ambulance aan te pas komen. De gevallen renners wensen we het allerbeste en een spoedig herstel. Het was een triest einde aan een verder geweldige wielerdag. Zo vaak staan erin De Wollebrand niet zo veel deelnemers aan de start. Hadden er nog wat meer vrouwen zich aangemeld, die na Nootdorp de nodige grieven op tafel legden wat betreft de startgelegenheid in de regio, dan was het helemaal picobello  geweest bij Westland Wil Vooruit. We houden er houden hoop op, dat ooit bij de C-klasse de deelname eens zal zijn, zoals het hoort.

Wouter Tel lukte het om in een geweldige eindsprint de zege te behalen bij de A-klassers. Het was pas de derde deelname dit seizen van de renner van WTOS, maar wel zijn tweede zege. Hij klopte overtuigend de rappe Jeroen Martens en Joost van den Blink. Opnieuw ontbraken  er  een aantal renners uit de top tien van het klassement.  Zoals het er nu uitziet zal  de strijd om de eind overwinning gaan tussen de nummer 8 in de rangschikking André Mook en de nummer 10 Don de Leeuw.

Uitslagen A-klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1708444/races/5528375

Bij de B-klasser waren het de routiniers, die het potje uit het vuur haalde. Als eerste kwam Edwin Vrauwdeunt afgetekend over de eindstreep, direct gevolgd door Mathieu Hendriks, ook zo’n ‘oude’ krijger en lijstaanvoerder Niclas Vermaas. De strijd om de prijzen in het eindklassement zijn hier veel overzichtelijker. Leider Niclas Vermaas heeft een mooie voorsprong, maarbeslist is er nog niets.

Uitslagen B+C klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1708444/races/5528376

  Yonna van Dam kwam op de negende plaats als eerste C-klasser over d finish, direct gevold door Kevin Gosniowski  en Dani van der Lee.Bij de C-klassers komen nog maar 2 deelnemers in aanmerking voor de eindprijzen. Thomas  Verhoeven heeft een mooie voorsprong maar nog een paar wedstrijden niet mee doen kan daar verandering in brengen

Uitslagen C-klasse;

1 Yonna van Dam
2 Kevin Gosniowski
3 Dani van der Lee
4 Jesse Flikweert
5 Nicole Ammerlaan

6

Lotte

Jansen

Foto’s  zijn van Koos ’t Hart;  meer op zijn facebook pagina en op onderstaande links

Groep A. https://myalbum.com/album/3qR35u2kySdG
Groep B. https://myalbum.com/album/nTPbWTZVh9ow

Top