Zomoco Zondag Morgen Competitie
De foto’s zijn van Jaap van Dijk, meer foto’s op zijn facebook,

De Zomoco bij De Hoekse Renners is koersen op een van de mooiste parkoersen in deze competitie. En als het dan ook mooi weer is zoals deze laatste zondag in juni is het helemaal een feest. Z dachten er een behoorlijk aantal deelnemers over die op het traject in het Putterhoekse Kuipersveer er een mooi spektakel van maakte.

Bij de A-klassers was het een kopgroep van vier die de strijd domineerde. In de eindsprint wasRuben van den Ende veruit de snelste voor Olivier van Pelt, John Roos en Sander Lodder, die de dag er voor bij de elite renners in Molenaarsgraaf ook de vierde plaats behaalde.

Uitslag A-klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1686801/races/5448451

 

Bij de B-klassers waren het elf koplopers die het beeld van de koers bepaalde. Van hen was Jan Dingemanse het snelst voor Barber Maathuis en lijstaanvoerder Niclas Vermaas. Claudia van Dijk was bij de C-klasse Lotte Jansen net te snel af

Uitslag B+C klasse;  https://results.sporthive.com/events/PC1686801/races/5448452

De volgende wedstrijd bij de Zomoco is t juli bij Westland Wil Vooruit in Honselersdijk

 

Top