Zomoco Zondag Morgen Competitie

Het was de laatste maal dit seizoen dat de Zomoco te gast was bij Trias in Den Haag. Dat terwijl er nog twee ontmoetingen bij de gastvrije Haagse club op de agenda stonden. Helaas dachten Haagse instanties daar anders over. Was een geplande renovatie aan het eind van het seizoen de bedoeling, zonder overleg werden die naar voren gehaald. Jammer, maar het is niet anders. De enige hoop is dat het parkoers bij de Uithof na de verbouwing nog mooier, beter en veiliger wordt.

de foto’s zijn gemaakt door Koos ‘t Hart. Meer foto’s op zijn site; www.fotokoos.info en op zijn facebook pagina

Dat er mooie wedstrijden gereden kan worden bleek maar weer op die zonnige dag in juni. as in de finale slaagden vijf man er in enige afstand te nemen. Van hen was Arian Oosthoek de snelste in de eindsprint voor Kees Pameijer en Olivier van Pelt terwijl Mark Verbeek en Alastair Carr net buiten de prijzen vielen

Uitslag A-klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1682446/races/5432892

Twee oude krijgers in actie. Martijn Pruijsers (links) zou het halen voor René den Boer

Bij de B-klassers eindigde de strijd in een sprint tussen twee óude’ krijgers.  Van hen beschikte Martin Prujsers over de langste adem, maar behaalde René den Boer een verdienstelijke tweede plaats voor Barber Maathuis, Sebastiaan van Duijn en lijstaanvoerder Niclas Vermaas.

Bij de C-klassers een heel Swift podium . Martijn Weeder werd winnaar voor Sam Kerkvliet en Thijs van Schie

 Uitslag B+C klasse;  https://results.sporthive.com/events/PC1682446/races/5433010

 

Top