Zomoco Zondag Morgen Competitie

Altijd een genoegen, een zondagmorgen bij Trias in Den Haag, waar de Zomoco voor de 7e uitvoering in dit seizoen de gast was. Met een voorzitter, Henk van Weers, druk in de weer is om het parkoers piekfijn in orde te krijgen, geholpen door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Waar de koffie altijd klaar staat en waar Jolanda er piekfijn voor zorgt dat de inschrijvers snel worden geholpen aan een rugnummer, waardoor de man van Mylaps in korte tijd voor de juiste uitslag kan zorgen. Het is geen uitzondering, bij de meeste clubs gebeurt dit gelukkig, maar af en toe moet je er bij stilstaan en dankbaar zijn voor die mensen die er voor zorgen dat de koers weer onberispelijk kan verlopen.

De kopgroep bij de A-klassers. Tom de Vreede leidt voor Bram Mens en Martin van Rij. Alle foto’s zijn van Koos ‘t Hart. Meer foto’s op zijn site www.fotokoos.info of op zijn facebook.

Bij de A-klassers een geanimeerde koers, die resulteerde dat er drie koplopers op de eindstreep afkwamen. Van hen was Bram Mens het snelste, hij klopte lijstaanvoerder Tom de Vreede en Martin van Rij.

uitslag A-klasse;  https://results.sporthive.com/events/PC1658197/races/5345026

Bij de B-klassers was Erwin van Dam het rapst in de massasprint, voor Rik Suijker en lijstaanvoerder Niclas Vermaas.  Daan Droog die in dit sprintgeweld knap als 7e eindigde, was de beste C-klasser voor Thomas Verhoeven en Micky Albers.

DE B+C klasse op weg met tweede van links in het lichtblauwe Swift shirt Daan Droog

uitslag B+C klasse; https://results.sporthive.com/events/PC1658197/races/5345027

De volgende rit bij Swift is reeds geweest, Sorry voor deze late aflevering

Erwin van Dam wint de massasprint voor Rik Suijker en Niclas Vermaas

Top