Zomoco Zondag Morgen Competitie

Op 17 juni staat de Zomoco gepland bij het Cycling Team Flakkee. De mensen van het bestuur van die vereniging zijn druk bezig geweest om  daarvoor alles in orde te  krijgen. Parkoers en vergunning zijn daarvoor aangevraagd en verkregen. Echter op een voorwaarde werd de vergunning verleend, de koers mocht pas om 13.00 uur van start gaan. Hoewel de naam van de competitie Zondag Morgen luidt, heeft het bestuur besloten eenmalig hiervan af te wijken en er een zondag middag koers van te maken. De aanvang is nu voor de A-klasse 13.00 uur en voor de B+C klasse 14.15 uur.   Wij hopen op begrip voor deze eenmalige uitzondering en verwachten dat er toch veel van onze deelnemers  in Middelharnis van start kunnen gaan. Onder de tekening van het parkoers staan  de gegevens waar men moet zijn.

Het parkoers in Middelharnis

Sportcomplex van Pallandtpolder
Oost Plaatseweg 1
3241 LV  Middelharnis

Omkleden en douchen kan naast start / finish bij AV Flakkee (zie tekening parcours hier boven).

Er is in de naaste omgeving ook aardig wat parkeerruimte beschikbaar.

Top