Zomoco Zondag Morgen Competitie

Wielervrienden en vriendinnen

Aanstaande zondag 25 maart gaan we weer van start met de Zondag Morgen Competitie.  De eerste wedstrijd is traditioneel bij De Coureur in Maassluis. Daarna slaan we een week over ivm Pasen en vervolgens gaan we in volle vaart verder. Helaas kunnen we nog geen volledig programma presenteren, omdat er nog enige vraagtekens zijn, we hopen deze snel te kunnen invullen. Wel zijn er twee clubs bij de Zomoco aangesloten te weten De Bollenstreek in Lisse en het Cycling Team Flakkee in Middelharnis.

Ook dit seizoen zal ernaast het klassement dagprijzen te verdienen zijn.  Voor de eerste drie per categorie zijn de prijzen 1e plaats 15 euro, 2e plaats 10 euro en derde plaats 5 euro. Deze prijzen worden zo snel mogelijk na afloop van de race bij het juryverhoog uitgedeeld. De winnaars dienen zich dan ook na afloop onmiddellijk daar te melden. Wie niet komt, krijgt geen prijs. Voor verdere informatie kijk op www.zomoco.nl

(voorlopige) ZoMoCo Kalender 2018

25-Mar De Coureur Vlaardingerdijk 5 Maassluis
8-Apr De Mol Vogelaarsweg 6 Dordrecht (de Staart)
15-Apr Delta Wielrenpad 2 Spijkenisse
22-Apr Trias Jaap Edenweg 40 Den Haag
29-Apr Ahoy Landscheiding 101 Rotterdam (Bij Vliegveld)
6-May WTOS Lange Kleiweg116 Rijwijk (bij De Spartaan)
13-May Swift Willem v.d. Madeweg 1 Leiden
27-May Delta Wielrenpad 2 Spijkenisse
3-Jun Coureur Vlaardingerdijk 5 Maassluis
10-Jun Ahoy Landscheiding 101 Rotterdam (Bij Vliegveld)

Top