Zomoco Zondag Morgen Competitie

Met de uitvoering bij Swift in Leiden is er een eind gekomen aan het seizoen 2017 van de Zondag Morgen Competitie, een serie van 24 wedstrijden, waaraan heel wat renners hebben deelgenomen.

De prijswinnaars seizoen 2017 bij de A-klassers

foto’s zijn van Koos  ‘t Hart, meer foto’s op zijn site www.fotokoos.info

De prijswinnaars bij de B-klasse, met de C-klassers op de voorgrond

De beste tien van ieder klassement, slechts 3 bij de C-klasse, mochten hun prijs in ontvangst nemen, mooi was, dat op een enkele uitzondering na, hiervoor iedereen in het clubhuis van Swift aanwezig was.

.Voor die tijd waren er al mooie koersen gereden. Met steeds weer spannende finale. Bij de A-klassers was het de Ahoy’ renner Teun Veken die het potje uit het vuur leekte halen. Drie ronden voor het einde ging hij op avontuur, de weg naar succes was echter net te lang voor hem. Op het laatste rechte stuk naar de eindstreep werd hij eerst overstoken door Hoekse Renner Fabrizio Korsman, die op zijn beurt op de eindstreep nog zag dat hij werd gepasseerd door Avanti lid Rob van Dullemen.

de uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1388595/races/4613600

Jeroen Martens, hier links op de foto van fotokoos, sloeg bij Swift een dubbelslag, hij won de koers en mocht na afloop de hoofdprijs bij de B-klasse in ontvangst nemen

Bij de B-klassers was het duidelijker wie er met de zege ging strijken. Voor de achtste maal ging Jeroen Martens als eerste over de eindstreep,  was Sjaak Olsthoorn voor Joost van Giesen ‘the best off the rest’.

de uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1388595/races/4613608

Rest nog iedereen te bedanken voor de medewerking aan deze competitie en hopen iedereen volgend seizoen weer te mogen verwelkomen

Top