Zomoco Zondag Morgen Competitie

Foto’s zijn van Koos ‘t Hart, meer foto’s op www.fotokoos.info

Het werd waarschijnlijk hoog tijd, moeten de leiders van het klassement zowel bij de A- als de B-categorie, hebben geoordeeld, om weer eens een editie in de Zomoco op hun naam te schrijven. In de uitvoering bij De Coureur op het mooie parkoers in Midden Delfland zagen ze hun kans. Zowel Michel Vos in de A-klasse als Jeroen Martens bij de B-klassers kwamen in de massasprints afgetekend als winnaar over de eindstreep. Waarmee beiden uiteraard hun positie verbeterden. Vos heeft nu 7 punten voorsprong op Fabrizio Korsman. Waarmee de strijd, met nog vier wedstrijden te gaan, uiteraard nog niet is beslist. Wat dat betreft kan Jeroen Martens geruster slapen, het verschil met Sjaak Olsthoorn bedraagt nu al 61 punten.

Michel Vos (links op de foto) deed goede zaken, hij won en verstevigde zijn leidende positie

Er werd in beide koersen snel gereden. De goede omstandigheden en grote opkomst waren daar zeker mede debet aan. De pogingen om te ontsnappen aan het voortjagende peloton waren er wel, maar ver kwamen de vluchters niet.  Waardoor in beide koersen een grote groep op de eindstreep afkwam. Michel Vos moest in de A-klasse in de eindsprint afrekenen met Olivier van Pelt en Joeri van Delft, de Delftse student van WTOSslaagde daar overtuigend in.

https://results.sporthive.com/events/PC1445707/races/4560522

Jeroen Martens (tweede van links op foto van fotokoos) ,verstevigde zijn leidende positie

Net als Barrhopoorter Jeroen Martens dat deed in de B-categorie. Hij klopte duidelijk John Eggers en Sjaak Olsthoorn. Het werd de zesde zege van Martens in deze reeks.

https://results.sporthive.com/events/PC1445707/races/4560523

Voor Arjan Boshoven was het pas de tweede maal dat hij dit seizoen meedeed aan de Zomoco. En ook nu weer ging hij als winnaar over de eindstreep

https://results.sporthive.com/events/PC1445707/races/4560523

Volgende wedstrijd is zondag bij Barrhopoort op parkoers van De Hoekse Renners in Puttershoek

Top