Zomoco Zondag Morgen Competitie

Hoewel buienradar anders voorspelde, verliep de Zomoco rit bij Ahoy’ onder goede omstandigheden. Er vielen wel eens een paar regendruppels, maar niet zo veel als in de hoosbui die kort na de finish van de laatste renners naar beneden viel. In dat geval hadden we de koers voortijdig moeten beëindigen, gelukkig konden we nu tot het einde toe getuige blijven van mooie koersen, waarin bleek, de wegblijvers hadden weer eens ongelijk.Waardoor er genoeg te genieten viel van leuke wedstrijden.

Vooral bij de A-klassers werd er van start tot finish volop gekoerst. Waren het vooral Jethro Smit, Ruben Mijnsbergen, Fabrizio Korsman en René Bunnik die bij menig ontsnappingspoging betrokken waren, in de finale was het toch een massasprint die de uitslag bepaalde. Als eerste kwam Fabrizio Korsman van het Costa Blanca Cycling team over de eindstreep, direct gevolgd door klassementsaanvoerder Michel Vos en Deltarenner Ruben Mijnsbergen.

De uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1431126/races/4512083

Jeroen Martens verstevigde bij de B-klassers zijn leidende positie in het klassement. De Barrhopoorter won de eindsprint van een vrijwel compleet peloton. Hij klopte Barber Maathuis en Marc van Wijk, terwijl Sjaak Olsthoorn, normaal een vaste podiumklant nu vierde werd. In de koers waren het vooral de Westlanders Marc van Wijk en Rik Suijker die een voortijdige beslissing wilde forceren, ze kregen echter geen ruimte hun voorsprong tot de eindstreep in stand te houden.

 

Bij de C-klassers leverde Gabriel Melching een mooie prestatie door in het sprintgeweld op de tiende plaats beslag te leggen. Nina Maathuis werd als tweede C-klasser 14e en het podium werd gecompleteerd door Claudia van Dijk.

Uitslag B+C; https://results.sporthive.com/events/PC1431126/races/4512084

Op volgende link is de finale in de B+C klasse te volgen

https://wetransfer.com/downloads/d90d80e299d0641f68acb3f123fc8d2e20170724074327/304b9751fa1286a1346b29f091cb2df620170724074328/1c4654?utm_campaign=WT_email_tracking&utm_content=general&utm_medium=download_button&utm_source=notify_recipient_email

Aanstaand zondag rijden we weer bij Ahoy’

Top