Zomoco Zondag Morgen Competitie

Het was een mooie zondag voor de Zomoco DRV bij WWV in het Westland. Mooie weer, perfecte omstandigheden, een kwalitatief sterk deelnemersveld, alleen had de deelname iets meer mogen zijn, het kan niet altijd zondag zijn.

foto’s zijn gemaakt door Koos ‘t Hart; www.fotokoos.info  

Bij de A-klassers hadden zich een aantal toppers van de organiserende club Westland Wil Vooruit aangemeld. Coureurs als Sjoerd Kouwenhoven, Joost van den Blink, maar evenmin Tom de Vreede misstaan op geen enkel programmablad van welke koers dan ook. Het was vooral Joost van den Blink die zijn status meer dan waar maakte. Keer op keer reed de renner uit ’s-Gravenzande voor de groep uit, echt uit de greep van het peloton kon hij toch niet komen. Waardoor een massasprint de uitslag moest bepalen. Het was club- en plaatsgenoot Bob van den Berg, die Van den Blink net sneller (0,22 sec.) af was en als winnaar over de eindstreep kwam. Tom de Vreede werd derde. Voor het klassement deed Don de Leeuw goede zaken, hij nadert lijstaanvoerder Michiel Vos tot op 17 punten.

Uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1423587/races/4485626

Bij de B-klassers ging Jacco Jansen voor de tweede maal in successie als winnaar over de eindstreep. Wat ook in deze categorie in een massasprint gebeurde. Jansen klopte met ruim verschil Edwin Vrauwdeunt en Marcel Verkleij. Voor het klassement sprokkelde lijstaanvoerder Jeroen Martens het minimaal aantal punten bij een. De renner van Barrhopoort heeft echter nog steeds een mooie voorsprong.

De uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1423587/races/4485627

Bij de C-klassers was Dylan Boogert de beste voor zijn plaatsgenoot uit Hoogblokland Menno Vonk en met Danielle de Hoog als beste vrouw voor Eowyn Suijker. Het is hier al meer gezegd, maar opnieuw was de deelname van nieuwelingen en vrouwen beneden peil.

meer foto’s op; Jeroen Tibbe Fotografie; http://bit.ly/2u6nCui

leuke filmpjes op facebook van thomas nieland

Zondag 16 juli gaan we verder met de ZOMOCO DRV bij De Spartaan in Rijswijk.

Wij hopen op jullie deelname

 

Top