Zomoco Zondag Morgen Competitie

zomocotrias25617a

foto’s zijn van Jolanda Pauli HSK Trias

De regen, of eigenlijk nog meer buienradar zorgde de laatste zondag in juni er voor dat er minder deelnemers aan de DRV Zomoco koers meededen dan gedacht. ,Op het parkoers bij de Uithof in Den Haag, waar de Haagse wielerclub HSK Trias voor een perfecte ontvangst had gezorgd bleef het op een paar spetters na droog, waardoor de wel aanwezige coureurs voor aantrekkelijke wedstrijden zorgden.

 

Bij de A-klassers, 29 vertrekkers was het een kwartet durvers die lang voorop reden. Hun durf werd beloond,in de eindsprint was het Zomocotrias25617 podium athuisrijder Mike van Nunspeet die het snelst was, voor Joram Grootveld, Mark van Velthoven en Jethro Smit. De laats genoemde deed goede zaken voor het klassement, waarin hij de top drie dicht is genaderd.

uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1416750/races/4461502

Bij de B+C klasse waren er aanvankelijk twee koplopers, Thuisrijder Franco Albanese vond Westlander Stef Suijker en beide reden een tijd voor het peloton uit. Uit de greep van het peloton konden ze echter niet blijven, het kwam tot een hergroepering, waarna de massasprint de beslissing moest brengen. Hierin kwam Swift renner Johannes Lachi afgetekend als eerste over de eindstreep, voor Barrhopoorter Jeroen Martens en Coureur Sjaak Olsthoorn. Jeroen Martens verstevigde met zijn tweede plaats zijn leiderspositie in het klassement, Sjaak Olstshoorn blijft hem achtervolgen.

uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1416750/races/4461520

zomocotrais25617c

Stef Suijker (foto) werd nog winnaar voor Menno Vonk, beide uitrijders werden voor hun doorzettingsvermogen naar behoren beloond. In het klassement veranderde niet veel, Mariska Kruidenier blijft lijstaanvoerder

 

Top