Zomoco Zondag Morgen Competitie

Zomoco bij Delta 11617a

Het podium bij de A-klassers. foto; Koos van Winden

Het waren spannende wedstrijden op het parkoers van Delta in Spijkenisse. Waarin de koersen in felle massasprints werden beslecht. Bij de A-klasse was het Fabrizio Korsman  die in de spurt de naar de A categorie overgestapte Sjoerd Bult van een succes afhield.De twee werden op het podium vergezeld door Westlander Luuk van der Wal.  Korsman deed met zijn overwinning goede zaken. Helaas werd de strijd overschaduwd door een valpartij, waarvan Jan Sachtleven en Ron van der Voort de grootste slachtoffers waren. Beide moesten per ambulance naar het ziekenhuis en uiteraard worden beide een voorspoedig herstel gewenst.

uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1409153

Bij de B-klassers was het een kopgroep van een man of tien die op de eindstreep kwam afgestormd. Het was Sjaak Olsthoorn die het potje uit het vuur haalde voor Marc van Wijk en Sirik Deerenberg. Jeroen Martens werd in dit geweld achtste, hij behoudt wel de leiding in het klassement.

https://results.sporthive.com/events/PC1409153/races/4435204

Bij de C-klassers was het Roel van Sintmaartensdijk die de overwinning voor zich opeiste. De telg uit de Zuidlandse wielerfamilie eindigde in totaal op een verdienstelijke tiende plek. Klassementsaanvoerder Mariska Kruidenier werd achter nieuweling Gabriel Melching derde en verbeterde daarmee haar leidende positie.

https://results.sporthive.com/events/PC1409153/races/4435204

bekijk de klassementen op https://zomoco.nl/klassementen/

Top