Zomoco Zondag Morgen Competitie

foto’s zijn van Koos ‘t HartZomoco bij WTOS A 21517

Er zijn van die dagen…. laten we het positief houden. Liefst 147 deelnemers vonden op deze zonnige zondag in mei hun weg naar het parkoers van De Spartaan in Rijswijk, waar de Delftse studenten van WTOS de achtste rit uit de DRV Zomoco verzorgden. Dat er door een communicatie misverstand even voor de poort moest worden gewacht, ach laten we dat snel vergeten. Belangrijker was dat eenmaal binnen de hekken zich mooie wielerwedstrijden afspeelde. Met goede winnaars, die na spannende strijd zich voor de huldiging mochten aanmelden.

Zomoco bij WTOS Alastair Carr

Winnaar bij de A-klassers werd Alastair Carr, hier boven op de foto op kop. In de week er voor al uitblinker bij het Rotterdamse Ahoy’ waar de Engelsman lid van is. Toen werd hij in de finale terug gepakt, in Rijswijk rondde hij zijn aanvallend werk subliem af. Afgetekend kwam hij als eerste over de eindstreep, op het podium werd hij geflankeerd door Tom de Vreede en thuisrijder Joeri van Delft van De Spartaan.

Zomoco WTOS podium B 21517

Rik Suiker werd winnaar van de B-klassers. De Westlander versloeg in een spannende sprint Barrhopoorter Jeroen Martens en Sjaak Olsthoorn van De Coureur. De beste C-klasser was Marlies van der Lugt van de organiserende club WTOS, die naast zich nieuweling Delano Swenne en Mol renster Anneke Lubeek op het podium vond.

Zomoco podium WTOS C 21517 Koos

Aanstaande zondag 28 mei rijden we bij De Hoekse Renners in Puttershoek. Een verzoek aan de deelnemers. Zorg dat je transponder in orde is. Geen goedwerkende chip en helaas, je komt niet in de uitslag, lees de instructies op deze en site en die van de KNWU. Bij twijfel ga in overleg met Mylaps. Een goed werkende transponder zorgt er voor de je prestaties op waarde wordt beloond en de jury heel wat minder werk heeft. En o ja, kom op tijd zodat we op het goede moment kunnen starten.

Top