Zomoco Zondag Morgen Competitie

Ook bij Trias was er een mooi opkomst en spannende wedstrijden te melden, Zomocobij Trias 23417De eindsprint in de A-klasse op de foto van Koos ‘t Hart, op zijn site www.fotokoos.info staan er nog veel meer

Michiel Vos deed in de DRV Zomoco wedstrijd bij Trias in Den Haag goede zaken. De Delftse student won, nadat hij in de vorige wedstrijd bij Delta ook al als eerste over de eindstreep was gegaan. Gevoegd bij zijn tweede plaats bij De Mol, overbodig om te stellen dat het lid van WTOS goede zaken deed voor het klassement, temeer omdat zijn naaste belagers niet naderbij kwamen omdat ze of niet meededen of geen korte uitslag reden. Nu sprintte Jan Wicher Sieders naar de tweede plaats voor Martin van Rij. Het genoemde trio maakte deel uit van een kopgroep van twaalf vluchters.

https://results.sporthive.com/events/PC1381306/races/4339474

Bij de B-klassers ontaarde het gevecht om de eerste plaats in een zege voor Jeroen Martens. De Barrhopoorter versloeg in de eindsprint met gering verschil Sjoerd Bult en Joris Zandbergen. De actieve Michele Somers pakte de vierde plaats. Met deze uitslag verstevigde ook de eerste twee renners uit de uitslag hun positie in het klassement. Het verschil tussen beide is nog gering, zodat er hier een spannende strijd kan worden verwacht.

https://results.sporthive.com/events/PC1381320

Berdine Bakker nam door haar derde zege in opeenvolging de leidende positie in de C-klasse over van Doris de Rooij, die bij Trias niet aan de start stond. Ook Mariska Kruidenier akte met de derde plaats mooie punten en steeg naar de tweede positie in het klassement. Tweede bij Trias was de Westland nieuweling Quinten Buijs, die ervaarde dat meerijden in de DRC Zomoco best wel lucratief kan zijn.

https://results.sporthive.com/events/PC1381320/races/4339500

De volgende rit in deze competitie is zondag 30 april bij De Hoekse Renners op Kuipersveer in Puttershoek

Top