Zomoco Zondag Morgen Competitie

,, Mooi weer, weinig wind, dat is heerlijk koersweer, kan je geweldig knallen’’, dat was de overwegende mening van menig deelnemer die op deze mooie april dag naar het parkoers van PRC Delta in Spijkenisse was getogen. Die opinie kwam geheel uit, nog mooier, de opkomst bij Delta was groter dan gedacht. Waren er meer Delta renners, die in plaats van rijden bij hun club nu naar verre oorden waren vertrokken, dan die paar die er nu waren,  wellicht was het aantal deelnemers nu ook over de honderd gekomen. Wellicht is dit iets voor de volgende keer.

Zomoco bij Delta'17 kopgroep A

In de A-categorie was het een kopgroep van vier die het wedstrijdbeeld bepaalde. Waren het drie Spartanen, Wieger van der Schaaf, Niels Overvoorde en Rikkie Dijkhuizen, die in gezelschap van WTOS renner Michel Vos op avontuur gingen. Het kwartet bleef tot de eindsprint in elkaars gezelschap, was het Student Michel Vos, die het potje uit het vuur haalde.  

Uitslag A-klasse

https://results.sporthive.com/events/PC1375687/races/4319638

Zomoco bij DeltaB-2

Bij de B- en C-klassers lag het tempo zo hoog dat het peloton in diverse groepen uit een viel. Vijftien deelnemers bleven over, van hen was Sjoerd Bult de snelste. Hij werd op het podium geflankeerd door Jeroen Martens en Sjaak Olsthoorn. Bert van der Klooster completeerde als premiewinnaar het podium.

uitslag B Klasse

https://results.sporthive.com/events/PC1375687/races/4319639

zomoco bij Delta'17 C-klasse

In de groep ook drie vrouwelijke deelneemsters, van hen kwam Berdine Bakker, net als de week er voor bij De Mol, als winnaar over de eindstreep. Als tweede eindigde Doris de Rooij en derde werd Mariska Kruidenier

uitslag C klasse

https://results.sporthive.com/events/PC1375687/races/4319639

meer foto’sop;https://www.facebook.com/KTfotograaf/

aanstaande zondag is er in verband met Pasen geen Zomoco, de volgende rit is zondag 23 april bij Trias in Den Haag.

We rekenen  opnieuw op een goede opkomst.

Top