Zomoco Zondag Morgen Competitie

Liefst  172 deelnemers  op de eerste zondag bij de tweede rit van DRV Zomoco bij De Mol in Dordrecht. Waar onder ideale omstandigheden de wedstrijden werden afgewerkt. Op een kleine valpartij zonder erg na, ging alles van een leie dakje. Wel ging alles in een razend tempo, werd het parkoersrecord bij De Mol op een haar na verbeterd.

foto’s zijn van DRC De Mol

Zomoco 1De Mol'17 eindsprint A-klasse

Bij de A-klassers was  Peter Fils de rapste in de massasprint, op de foto boven klopt de renner van De Spartaan, verleden week bij De Coureur al derde,  Robert DRC de Mol en Robbert Schaap. Dat gebeurde na een koers waarin vele aanvallen waren te noteren, door het hoge  tempo was het onmogelijk een beslissing te forceren, waardoor er een grote groep renners op de eindstreep af kwam.

uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1373082/races/4310889

Zomoco De Mol '17 winnaars B

Bij de B-klassers versloeg koploper Arje de Waard van De Mol medevluchter Wessel Bakker van de Hoekse Renners. Arje de Waard bekroonde daarmee een aanvallende koers, waarin de thuisrijder niet bij de eerste was weg te denken.

Zomoco 1Mol'17 C-winnaarsBij de C-klassers was Rotterdamse Berdine Bakker de rapste, voor Restore renster Mariska Kruidenier en Mol nieuweling Jarid van Horik

uitslag; https://results.sporthive.com/events/PC1373077/races/4310871

De volgende wedstrijd van DRV-Zomoco is zondag 9 april bij Delta in Spijkenisse.

Ook daar hopen we vele deelnemers te mogen verwelkomen

Top