Zomoco Zondag Morgen Competitie

zomoco-bij-de-spartaan-11916

De foto’s zijn gemaakt door Koos ‘t Hart, meer foto’s op zijn site; www.fotokoos.info

Een mooie zondag, de voorlaatste rit in de Zomoco van dit seizoen, alle ingrediënten voor een leuke wielerdag bij De Spartaan. Daar had men bij de Rijswijkse club toch anders over gedacht. Niets was er geregeld om de deelnemende renners en jury te ontvangen. gelukkig waren er nog een paar renners van de organiserende club, die zich schaamden voor het gedrag van hun bestuur, waardoor de wedstrijden gelukkig nog konden door gaan. Al was er veel moeite voor nodig om de uitslag op papier te krijgen.

Het bestuur van De Spartaan heeft inmiddels zijn verontschuldiging over de gang van zaken aangeboden. Lees dat hieronder

Zoals iedereen heeft kunnen merken, is er het een en ander fout gegaan bij de organisatie van de Zomoco van 11 september. Het rennersbestuur van de Spartaan is hiervoor verantwoordelijk en biedt aan alle betrokkenen haar oprechte excuses aan. We hebben achterhaald waar het hier fout is gegaan en zullen de nodige aanpassingen maken waardoor dit niet meer voor kan komen, want dit is niet wat iedereen van de Spartaan als vereniging mag verwachten. Daarnaast willen wij onze leden, die de inschrijving hebben opgepakt, daar in het bijzonder voor bedanken.

Rennersbestuur Spartaan

Bij de A-klassers duwde in een spanende sprint Mark van Velthoven zijn voorwiel net eerder over de eindstreep dan Mark van Loon en Bartek Strzelski

zomoco-bij-de-spartaan-a-1-11916

http://www.mylaps.com/en/classification/4145324

Sjaak Oltshoorn was uiteindelijk de beste B-klasser voor  Joost van Giesen en Joris Zandbergen.

Seth Weeder klopte bij de C-klassers Daniëlle de Hoog

zomoco-bij-de-spartaan1-bc-11916

Alle prijswinnaars bij de B en C klassers

http://www.mylaps.com/en/classification/4145325?perClass=1

Top