Zomoco Zondag Morgen Competitie

Zomoco bij trias 4916

Opnieuw was de regen spelbreker bij een wedstrijd van de Zomoco DRV

Hoewel, net zo min als de week er voor bij Swift in Leiden viel er geen druppel tijdens de koers op het parkoers van Trias in Den Haag. Maar de weersvoorspelling deed vele coureurs besluiten om hun kat te sturen, waardoor er maar weinig durvers van start gingen. Dat de wegblijvers ongelijk hadden bewezen de wel aanwezige coureurs, die er toch nog voor zorgden dat er genoeg was te genieten. Hopelijk zijn de omstandigheden komende zondag bij De Spartaan gunstiger gestemd.

Zomoco A bij trias 4916

UitslagZomoco B bij trias 4916

http://www.mylaps.com/en/classification/4131744?perClass=1

Foto’s hiernaast zijn van Fred Dijkshoorn

links het podium van de A-klasse met winnaar Richard Dijkshoorn in het midden geflankeerd door links Jethro Smit en Jorick Heijn en foto rechts, winnaar Jacco Jansen en links Niclas Vermaas en Sjaak Oltshoorn

Top