Zomoco Zondag Morgen Competitie

Het was een hele natte zondag waarop de Zomoco DRV de gast was bij De Coureur in Maassluis. Waarbij op een zonnige dag meer dan honderd renners acte de préséance geven, hadden nu slechts 19 dappere coureurs de barre weersomstandigheden getrotseerd. Het was Zoals Trias legende Peter Mulder verwoordde; ,, Volgens mij wordt het een uur vrije slag fietsen , met dit weer stuur je toch nog geen hond naar buiten, veel plezier.”

De wel aanwezige renners hadden plezier, wel werd deze aflevering in een sectie verreden. Waarbij  in de A-klasse de zege naar Restore renner  Richard Dijkshoorn ging voor de Swift kanjers Jorick Heijn en Jan Wicher Sieders, zie de eerste foto hieronder. Op de onderste foto staat winnaar Sjaak Olsthoorn van De Coureur in het midden,  hij wordt geflankeerd door Barhopoorter Niclas Vermaas en Molrenner Remy Knaap.

Zomoco Coureur 21816 A

De uitslag;   http://www.mylaps.com/en/classification/4104944Zomoco Coureur 21816 B

Top