Zomoco Zondag Morgen Competitie
Archieffoto van Koos 't Hart
Archieffoto van Koos ‘t Hart

Wat een geweldige opkomst bij De Coureur op de derde zondag in juni. Goed koersweer, een lekker parkoers, wat wil je als coureur m/v nog meer. Zo’n 130 deelnemers hadden zich dan ook naar de de Vlaardingsedijk in Maassluis begeven om zich voor deze aflevering van de Zondag Morgen Competitie in te schrijven. Van hen 66 A-klassers een ongekend aantal en het moet worden gezegd, de mannen hadden er zin in. Vanaf de start werd er gestrooid  met aanvallen,door het hoge tempo was het echter moeilijk om weg te blijven.Het leek uit te draaien op een massasprint, maar in de laatste omloop slaagden er toch nog een achttal renners er in zich licht af te scheiden.Van hen slaagde Westlander Joost van den Blink na een verwoed gevecht met Molrenner Witten Anthonise er in zijn voorwiel als eerste over de eindstreep te drukken.

Bij de B-renners bleef het spul langer bij elkaar, toch ook hier slaagde twee renners er in om in de finale enige afstand te nemen. Van hem kwam Hoekse Renner Arjan Kooij als eerste over de eindstreep, voor Peter van der Windt, waardoor de machtige eindsprint van John den Braber niet verder reikte dan de derde plaats. Van de C-klassers handhaafde Stef Suijker zich in dek op van het peloton, leverde ook lijstaanvoerder Seth Weeder en Cindy Bakker een goede prestatie.

Renners opgelet

Opnieuw reden er renners rond met transponders die niet correct zijn aangemeld. Dat moet zowel bij de KNWU als bij Mylaps gebeuren. Gebeurt dat niet,of rijd je met een niet werkende transponder, helaas kom je niet in de uitslag, krijg je ook geen prijzengeld of verdiende premies.

DUS VOLG DE VOORSCHRIFTEN

zo niet, er is geen reclame mogelijk

uitslagen

A-cat; http://www.mylaps.com/en/classification/4003244

B-cat;http://www.mylaps.com/en/classification/4003332

Top