Zomoco Zondag Morgen Competitie

zomoco-DRV-sponsorbannerMet genoegen kan het bestuur van de Zomoco meedelen dat er zich een sponsor voor deze competitie heeft aangemeld. Het is het bedrijf DRV uit Oud Beijerland, Accountants & Adviseurs, stilletjes één van de beste kantoren van Nederland. http://www.drv.nl/ De overeenkomst is mede tot stand gekomen door bemiddeling van Sjoerd Bult, een van de trouwe deelnemers aan de Zondag Ochtend Competitie. Wij zijn Sjoerd en het bedrijf DRV dan ook zeer erkentelijk voor de steun die zij de Zomoco gaan verlenen.

DRV neemt met name het klassement van de B-categorie voor hun rekening, wat dan ook in de toekomst het Zomoco DRV B-klassement gaat heten. Door de steun van DRV heeft het bestuur besloten het prijzenschema van de dagwedstrijden te verruimen. Naast de tien euro voor de winnaars ontvangen de nummers twee en drie in alle categorieën nu 5 euro. Daarvoor moeten ze zich wel beschikbaar stellen voor de huldiging na iedere koers. Bij afwezigheid vervalt de prijs, dat geldt ook voor de winnaar en de premiewinnaars.

Wanneer er nog meer bedrijven zijn de Zomoco willen steunen,dan kunnen ze contact opnemen met John Boet,voorzitter van deze competitie.Er zijn diverse mogelijkheden en John Boet is gaarne bereid die onder de aandacht te brengen.

 

 

Top