Zomoco Zondag Morgen Competitie

 

Zomoco bij  De Mol3 hansVandaag heeft de Zomoco het parcours van Drc de Mol aangedaan voor rit 2 van deze competitie. Aan de start 119 renners. Bij de A-klasse ging de overwinning naar Stefan van Drunen , voor Jetro Smit en Danny Vrolijk. Complete uitslag A-klasse; http://www.mylaps.com/en/classification/3875826Bij B-Klasse ging de overwinning naar Martin de Peuter, voor Theo Muis en Sjaak Olsthoorn. En bij de C-klasse ging de overwinning uiteindelijk naar Raoul van Drunen , voor Max Jansen en Laura van der Zwaan. De complete uitslag van de B/C klasse; http://www.mylaps.com/en/classification/3875825‘  foto’s op; www.facebook.com/ Frank Kramer ; Frank Kramer heeft 8 nieuwe foto’s toegevoegd.3 uur · Hardinxveld

Jammer genoeg was er in de wedstrijd bij de A-klasser een incident. Bestuur van Zomoco heeft besloten de betrokken renners een waarschuwing te geven, bij een volgend incident volgt tenminste een schorsing van drie wedstrijden. Niet vergeten. Men houdt de handen ten allen tijden aan het stuur, wat er ook gebeurt.

Top